Jamåhonleva, avsnitt 27 av 57

Livsstil - hem Livsstil - hem

Grens såg på mannen som skrek åt honom, just nu verkade avsky honom. Och han tyckte mycket om det. Inte skrikandet, eller avskyn, men att budskapet var äkta. Så väl kände han Erik Wilson. En man som Grens så länge betraktat som fiende. Men som förändrats. Eller, var det kanske Grens som förändrats? Långsamt, från den dagen Wilson slutade som hanterare för infiltratörerna, hade Grens börjat respektera hur han skötte sitt nya jobb, det som måste var huset svåraste – att vara Ewert Grens chef.
Kategorier Okategoriserade

De fyra ledamöterna: Därför kallar vi oss för ”The Squad”

Livsstil - hem Thea Mossige-Norheim

De fyra demokraterna Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib och Ayanna Pressley valdes in i kongressen i mellanårsvalet i höstas. Efter att Trump sagt åt dem att ”åka tillbaka” hem har världens blickar riktats mot gruppen. Här är de fyra ledamöterna som kallar sig för ”The Squad” i kongressen.
Kategorier Okategoriserade

Bröstsim utvecklas snabbast på herrsidan

Livsstil - hem Mats J Larsson

TOKYO. Bröstsim är det simsätt som utvecklats snabbast på herrsidan sedan superdräkterna försvann. Det visar en genomgång DN gjort. Snabbast är utvecklingen på de kortare distanserna. Därför tror Ippei Watanabe, världsrekordhållare på 200 meter bröstsim, att en rejäl putsning kan komma på VM – eller senast i OS på hemmaplan nästa år.
Kategorier Okategoriserade

Regeringen vill ha hårdare straff för våld mot kvinnor

Livsstil - hem Isabelle Nordström

Regeringen vill se strängare straff för upprepat våld mot kvinnor.  Dessutom utreds nu om det ska bli enklare att övervaka personer som fått kontaktförbud med elektronisk fotboja. – Mäns våld mot kvinnor är ett allvarligt samhällsproblem, säger justitieminister Morgan Johansson (S).
Kategorier Okategoriserade
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!