Hälsosam Mat

Share

Reversera typ 2-diabetes med LCHF

Share Här är den tredje föreläsningen från konferensen Low Carb Denver 2019, efter Gary Taubes och dr Andreas Eenfeldt. Nu presenterar vi fantastiska dr Sarah Hallberg. Vad är det bästa sättet att reversera typ 2-diabetes? I den här föreläsningen gör Sarah...Read More »

Kycklingröra med avokado och koriander

Share
Kycklingröra med avokado och koriander
Fibrer: 3 g
Fett: 73 % (30 g)
Protein: 26 % (25 g)
kcal: 384
Vi rekommenderar inte att räkna kalorier. Läs varför.
Näringsinnehållet är baserat på USDA National Nutrient Database. Läs vidare
<span class="fix"></span></span></span></aside>'>
1 g

Den här härliga kycklingröran rör du ihop i ett nafs och den passar utmärkt i en LCHF-wrap eller varför inte i ett stadigt salladsblad eller kålblad?

Receptet →

Inlägget Kycklingröra med avokado och koriander dök först upp på Diet Doctor.

Read More »

The longevity solution – att leva länge och ha ett friskt liv

Share Här följer ett översatt inlägg av dr Jason Fung, kanadensisk njurspecialist och världsledande expert på periodisk fasta och LCHF: Ända sedan Hippocrates tid har det varit allmänt känt att kosten är en grundförutsättning för en god hälsa och ett gott v...Read More »

Kvinnor och keto?

Share Kvinnor och keto, hur funkar det? Ja, som relativt ny i LCHF/ketovärlden känns det som lite överkurs att borra i den frågan. Kvinnokroppen är inget av mina expertområden, det kan jag lova! Plus att det ju inte minst i Sverige kan vara lite känsligt de...Read More »

Drycker och LCHF – bäst och sämst

ShareDu kanske vill dricka något läskande i vårvärmen? Vilka är de bästa valen när man äter LCHF eller keto?Inlägget Drycker och LCHF – bäst och sämst dök först upp på Diet Doctor. Read More »

Bakom kulisserna på LCHF2019 [för medlemmar]

Share

Om man inte tidigare har anordnat ett event med fler 450 deltagare får man många lärdomar och erfarenheter längs vägen. Man kan inte i förväg förstå hur mycket hårt arbete det innebär. Nu vet vi…

Inlägget Bakom kulisserna på LCHF2019 [för medlemmar] dök först upp på Diet Doctor.

Read More »

Smarta Diabeteskartan uppdaterad

Share Smarta Diabetiker är en hemsida och grupp på Facebook, till för dig som är diabetiker eller inte vill bli det. Fokus är kostbehandling med LCHF och alla är välkomna oavsett typ av diabetes, även du som är anhörig eller bara allmänt intresserad. Vi kan...Read More »

Sockerfria geléägg med jordgubbar

Share
Sockerfria geléägg med jordgubbar
Fibrer: 1 g
Fett: 23 % (1 g)
Protein: 41 % (4 g)
kcal: 39
Vi rekommenderar inte att räkna kalorier. Läs varför.
Näringsinnehållet är baserat på USDA National Nutrient Database. Läs vidare
<span class="fix"></span></span></span></aside>'>
3 g

Om du är sugen på att göra eget sockerfritt godis i påsk kan vi rekommendera det här enkla receptet med smak av jordgubbar. Det går givetvis bra att variera med vilka andra bär eller smaksättningar som helst.

Receptet →

Inlägget Sockerfria geléägg med jordgubbar dök först upp på Diet Doctor.

Read More »

Health is the new Wealth

Share Om du är i Stockholm onsdag 24 april tipsar vi om en öppen föreläsningskväll med hälsoföretaget Elitista och Ewa Meurk. 16:34 är den tidpunkt då de flesta bryter sin diet och börjar länsa Pressbyrån på choklad. Känner du igen dig? Det kanske finns en ...Read More »

Sockersmarta tips inför årets sötaste helg

Share Här följer det tredje blogginlägget i en serie om familjehälsa, skrivet av vår gästkrönikör Sandra Owe. Föregående inlägg hittar du här. Våra tjejer fick tyvärr upp ögonen för godis hyfsat tidigt i livet. Det var inga mängder, men de hann utveckla sug...Read More »

Older Entries »
Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!