Hälsosam Mat

Sockerfri månad

Woman hand holding sugar cubes with thumbs down Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen! Sockerfri månad morgonsol har ätit alldeles för mycket socker den senaste tiden. Chokl...Read More »

Hanna har gått ner 50 kilo med LCHF

hanna2_16-9 Vi fick ett mejl från Hanna som skrev till oss för att berätta om sina framgångar med LCHF. På tre år har hon gått ner fantastiska 50 kilo och startat ett Instagramkonto för att inspirera andra. Läs hennes berättelse: Hej, mitt namn är Hanna Sjöberg...Read More »

Blomkålsrecept à la LCHF

Blomkål är en av de allra bästa grönsakerna ur LCHF-synpunkt. Den går att variera i all oändlighet och är full av nyttigheter. Här har vi samlat våra bästa blomkålsrecept.Inlägget Blomkålsrecept à la LCHF dök först upp på Diet Doctor. Read More »

Marc reverserade typ 2-diabetes med hjälp av LCHF

Hur blir man sockerfri? 2 visningar Efter ett liv med mycket kolhydrater och ett par år i Frankrike med croissanter och nybakade baguetter fick Marc diagnosen typ 2-diabetes. Hans sjuksköterska talade om att det inte skulle dröja länge innan han skulle få börja med insulin, ...Read More »

Krispigt bacon med grönkål och stekt ägg

Krispigt bacon med grönkål och stekt ägg
Krispigt bacon med grönkål och stekt ägg
Fibrer: 6 g
Fett: 68 % (28 g)
Protein: 21 % (19 g)
kcal: 372
Vi rekommenderar inte att räkna kalorier. Läs varför.
Näringsinnehållet är baserat på USDA National Nutrient Database. Läs vidare
<span class="fix"></span></span></span></aside>'>
9 g

Dags för brunch! Här är troligtvis ett av de enklaste och mest snabblagade brunchrecepten. Det är dessutom näringsrikt, gott och mättande. Perfekt, eller hur?

Receptet →

Inlägget Krispigt bacon med grönkål och stekt ägg dök först upp på Diet Doctor.

Read More »

Diet Doctor Podcast #26 – dr Ignacio Cuaranta

Courses Dr Cuaranta är en av bara ett litet antal psykiatriker som fokuserar på lågkolhydratkost och livsstilsförändringar som ett sätt att hjälpa sina patienter med ett antal olika psykiatriska tillstånd. Han har en uppfriskande syn och han försöker att hål...Read More »

LCHF-bröd

Bröd är något många brukar sakna när man byter till LCHF-kost, men det behöver du inte göra. Här finns frallor, vitlöksbröd, korvbröd, focaccia och mycket mer.Inlägget LCHF-bröd dök först upp på Diet Doctor. Read More »

Den livsviktiga sömnen, del 1

asian man in bed suffering insomnia and sleep disorder thinking about his problem at night Idag börjar vi utforska en jättekontinent, som vi alla besökt inte en eller två, utan många tusen gånger, men som ändå på många sätt är okänd för oss. Inte minst för att vi alltid sover när vi är där… Jag talar om Sömnens Rike. För mig personligen är ...Read More »

Getostbollar med marinerade sesamfrön

Getostbollar med marinerade sesamfrön
Getostbollar med marinerade sesamfrön
Fibrer: 1 g
Fett: 73 % (10 g)
Protein: 22 % (7 g)
kcal: 122
Vi rekommenderar inte att räkna kalorier. Läs varför.
Näringsinnehållet är baserat på USDA National Nutrient Database. Läs vidare
<span class="fix"></span></span></span></aside>'>
1 g

Marinerade sesamfrön är riktig goda och tillför mycket smak. Ät dem med getost för att få en krämig och knaprig kombination. Perfekt som tilltugg till drinken eller gott till helgmyset.

Receptet →

Inlägget Getostbollar med marinerade sesamfrön dök först upp på Diet Doctor.

Read More »

Mina matvanor idag

Min resa med LCHF och Diet Doctor började i Zimbabwe 2012 och sedan dess har jag experimenterat med en mängd olika former av lågkolhydratkost. Jag äter inte längre ketogent och här berättar jag varför.Inlägget Mina matvanor idag dök först upp på Diet D...Read More »

Older Entries »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!