Skönhet

Skönhetspanelen testar: Flytande handtvålar

Flytande handtvålar har nästan helt tagit över, det är inte ofta man ser de gamla hårda tvålarna liggandes på handfatskanten längre. Flytande tvål upplevs ofta som mer hygienisk och kommer i många utföranden, dofter och prisklasser. Kureras skönhetspan...Read More »

Så får du ett naturligt lyft med ansiktsgympa

Många rusar till kliniker vid åsynen av första bästa rynka men att åldras är en naturlig del av livet som ger oss karaktär och lyfter fram vår personlighet. Men det är inget brott att vilja vara till sin fördel även när kråksparkarna ger sig till känna...Read More »

Så boostar du huden för solen – både inifrån och utifrån

Skugga, kläder och hatt är de effektivaste skydden mot solen. Men det finns också en rad näringsämnen som skyddar och stärker huden inifrån och naturliga sätt att skydda huden utifrån. Här är några tips.Read More »

7 måsten för sommarnecessären

Äntligen sommar! Men med sol och lata dagar följer också otrevligheter som fästingar, skrubbsår och solsveda. Här är skönhetsexperten Johanna Bjurströms bästa tips på produkter att packa ner i sommarnecessären.Read More »

Därför får du akne – och så blir du av med den

Det finns olika sorters akne. Bland annat en typ som kan vara ett symtom på hormonell obalans i kroppen. Mer om vad som är vad, varför akne uppkommer och vad vi kan göra åt saken berättar Kureras näringsexpert Zarah Öberg.Read More »

Vita tänder med aktivt kol – 3 tips

Det kallas för det svarta guldet. Aktivt kol är också den mest omtalade och trendiga ingrediensen i hälso- och hudvårdsvärlden just nu. Här är tre tips för vitare tänder. Aktivt kol är inget nytt, utan har använts i århundraden bland annat för att rena...Read More »

Därför bör du byta till en ekologisk deodorant

Hormonstörande ftaler, aluminium och parabener. Konventionella deodoranter innehåller ofta en otäck cocktail av kemikalier. En ekologisk deo är i regel snällare mot både kroppen och miljön – men vad ska man tänka på när man ställer om? Vi ställde nå...Read More »

Gör din egna giftfria deodorant

Vad innehåller egentligen din deodorant? Slipp oron för gifter och gör istället din egen på några minuter.Read More »

Glöm inte miljötänket i badrumsskåpet!

Har du ett badrumsskåp som svämmar över av olika produkter? Se till att rensa – men glöm inte att sopsortera. Här är några tips.Read More »

“Det är anti-aging inifrån”

När Maria Carlweitz passerade 40 upplevde hon att någonting hände med huden. Den blev torrare, slappare och förlorade sin lyster. I dag mår hennes hud bättre än någonsin – mycket tack vare näringsboosten med kollagen.Read More »

Older Entries »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!