Skönhet

Share

Jag blev kvitt mina soleksem – med betakaroten

ShareErika Henevall, 22, fick soleksem redan som liten. Genom bra solskydd har hon klarat sig från solskador. Som vuxen gillar hon att ligga i solen och har lärt sig att hon kan förebygga soleksemen med betakaroten.Read More »

Följ med på Kureras ansiktsmaskskola

ShareEn bra ansiktsmask kan göra det där lilla extra för din hud. Men vilka alternativ finns det? Vi reder ut.Read More »

Så bygger du en vacker hy inifrån och ut

ShareVi är bättre på att tanka bilen, tvätta kläderna och vattna blommorna än att ta hand om vår hud. Men genom att ta hand om oss själva kan vi få en strålande hy på köpet, enligt hudterapeuten Marie Oddsson.Read More »

5 smarta knep för vackra händer

ShareDina händer har under många kalla månader nu varit särskilt utsatta. Det är inte konstigt att de nu känns extra torra och fnasiga. Det är det dags att ändra på nu, och ta hand om dem lite extra inför sommaren. Här är tipsen som kommer att göra dina h...Read More »

DIY: Fem skönhetstips du enkelt kan göra hemma

ShareKokosolja, äppelcidervinäger och honung. Bloggaren och kost- och näringsterapeuten Ila Lassfolk tipsar om hur du slipper alltifrån torr hy till frissigt hår – med hjälp av vanliga produkter från skafferiet.Read More »

Skönhetspanelen testar: Ansiktsrengöring

ShareAtt tvätta ansiktet är något de flesta gör åtminstone en gång om dagen, vanligen på kvällen då vi vill bli rena från den smuts vi samlat på oss under dagen och ta bort eventuell make-up. Det finns många olika sorters rengöring att välja på men experter...Read More »

Första hjälpen för fnasiga nagelband

ShareHänder och naglar är väldigt utsatta. Kyla, värme, starka tvålar, föroreningar och kemikalier kan göra att huden torkar ut med fnasiga nagelband till följd. Något som kan märkas lite extra när vintern börjar lida mot sitt slut, men ömmande och trasiga ...Read More »

Finnar lägger dubbelt så mycket som svenskar på kosttillskott

ShareSverige är lågkonsumenter av kosttillskott om man jämför med grannlandet Finland, där det spenderas dubbelt så mycket pengar på egenvårdsprodukter som här – och skönhetsprodukter är den nya heta trenden inom kosttillskott.  Detta visar rykande färska ...Read More »

Bästa knepen för inomhushuden

ShareUnder vintern blir huden extra torr – och att vi befinner oss mer inomhus gör att huden torkar ut ytterligare. När huden blir torr blir den lättare känslig. Kureras hudvårdsexpert Johanna Bjurström berättar mer hur vi bäst tar hand om inomhushuden....Read More »

Kureras skönhetspanel testar: Läppbalsam

ShareTorra och fnasiga läppar är ett vanligt vinterproblem. Kureras skönhetspanel har testat fem olika lip balms och hittat en favorit.Read More »

Older Entries »
Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!