Skönhet

Share

Hudexperten: Så vårdar du din vinterhud

ShareOlika årstider innebär olika påfrestning och olika behov för såväl huden som resten av kroppen, det kan därför vara en fördel  att anpassa både hudvård och kost efter säsong. Kureras hudvårdsexpert Johanna Bjurström ger tips om hur vi bäst vårdar huden...Read More »

Kureras skönhetspanel testar: Handkrämer

ShareTorr inomhusluft och kyligare luft ute gör snabbt våra utsatta händer torra och fnasiga. Skönt då att hålla händerna mjuka med en välgörande kräm. Kurera satte ett gäng handkrämstuber i händerna på testpanelen och lät den prova sig fram bland fem natur...Read More »

Näring för huden – utsidan speglar insidan

ShareIdag finns stor kunskap om hur vi kan ta hand om vår hud på bästa sätt. Utsidan speglar insidan, och faktorer så som livsstil, kost och genetiska förutsättningar påverkar hudens funktion och utseende. Här berättar Nina Jonasson hudterapeut och diplomer...Read More »

Kureras skönhetspanel testar: Duschkrämer

ShareIdag är det premiär för Kureras skönhetspanel, först ut är duschkrämer. Oavsett när och hur du duschar är sällskapet i duschen viktigt. Ja, duschkrämen, alltså. Eller gelen. Kurera har låtit skönhetstestpanelen prova sig fram bland fem naturliga altern...Read More »

Bra eller dåligt att en hudkräm innehåller mycket vatten?

ShareBlir du skeptisk när du vänder på en produkt och ser vatten, aqua, som första ingrediens? Det bör du bli. Men inte alltid. Faktum är att vatten behövs i produkter och att en produkt innehåller mycket vatten behöver inte nödvändigtvis vara negativt. ...Read More »

Kurera guidar bland hudvårdstrenderna

ShareMicellärvatten, dubbeltvätt och stamceller. Det kommer ständigt nya trender inom hudvård och skönhet, många försvinner lika snabbt medan vissa är här för att stanna. Kurera har tagit hjälp av hudterapeuten Johanna Bjurström att titta närmre på de senas...Read More »

Hudterapeutens topplista med näringen som skyddar huden

ShareDet är inte åren i sig som gör att vi får rynkor, slapp och glåmig hy. Med tiden syns resultatet av vad vi ätit, druckit och på annat sätt exponerat oss för i kroppens yttersta lager. Hudterapeuten Johanna Bjurström delar i del tre av artikelserien om ...Read More »

Snygga ben – slipp celluliter och brustna blodkärl

ShareVåra ben är ett känsligt område, problem som celluliter och åderbråck ses ofta som skönhetsfel. Vanligtvis är de tecken på nedsatt cirkulation men det finns hjäp att få. Johanna Bjurström hudterapeut och homeopat tipsar om åtgärder från både in och uts...Read More »

Med en doft av oundvikligt uppror och villkorslös kärlek

ShareLivet ska vara stort, vackert och dofta gott, det tycks tidigt ha varit viktiga aspekter av tillvaron för operasångaren Rickard Söderberg. Det och att värna allt levande, han bestämde sig redan som barn för att han inte ville äta något som hade föräldr...Read More »

Maya Nestorov: ”Njut av solen men lyssna till kroppen!”

ShareSkönhetsbloggaren Maya Nestorov blommar på sommaren och är expert på hur man bäst tar hand om sin hud sommartid. Här delar hon med sig av sina bästa tips till Kureras läsare.Read More »

Older Entries »
Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!