Mode

Share


Våren 2019 från MAN 1924

ShareIdag skall vi titta närmare på vårens kollektion från spanska MAN 1924. Ett varumärke som många inom skräddat herrmode haft ett gott öga till trots den mer avslappnade och informella estetik man förknippas med. Vårens kollektion är inget undantag och b...Read More »

Fredagsinspiration - Spring Glencheck

ShareDen glencheckrutiga kostymen förknippas nog av många med tyngre flanelltyger och framför allt vinterhalvåret. Vi har idag valt att försöka visa på ett mer somrigt alternativ i ull, silke och linne som skulle fungera utmärkt till exempelvis klädkoden Ka...Read More »

Det våras för en garderob fri från kompromisser

ShareDet svenska klädvarumärket Asket vill vända uppochner på modebranschen. Bättre men färre basplagg, en permanent kollektion och fler storlekar. Sakta men hållbart växer sortimentet och under våren lanserar man fyra utvalda nyheter.Read More »

Den perfekta byxgarderoben

ShareEfter några veckors uppehåll är vi tillbaka med vår artikelserie om den perfekta garderoben. I veckans avsnitt fokuserar vi på byxan och har därför valt ut de fem modeller som alla män bör ha i sin garderob.Read More »

Våren 2019 från Lubiam

ShareNäst ut i vår bevakning av våren är den italienska kavaj och kostymspecialisten från Mantova. Vi talar såklart om Luigi Bianchi Mantova eller Lubiam som varumärket vanligtvis kallas. Vi har tittat närmare på vårens kollektion som finns representerade h...Read More »

Vårens 6 snyggaste skjortjackor

ShareDet går inte att missta sig på intresset kring skjortjackan eller Shackets som de ibland kallas internationellt. Det är ett plagg som idag finns representerade i var och varenda kollektion och prisklass men kan skilja sig åt på flera sätt. Vi har valt ...Read More »

The Armoury Spring/Summer 2019

ShareIdag tittar vi närmare på vårens utbud från butikskedjan The Armoury. Senast vi bevakade företagets lookbook var det New York-butiken som stod i fokus men för våren har man valt att fotografera lookbooken på ett par favoritplatser i centrala Hong Kong....Read More »

Stilstudie: Den dressade denimskjortan

ShareEtt plagg som tagit en permanent plats även i den mer skräddade garderobern är denimskjortan. Idag skall vi titta närmare på olika versioner av plagget samt hur man kan kombinera det med sin mer skräddade garderob.Read More »

Myrqvist lanserar MTO-tjänst

ShareFör någon månad sedan kunde ni läsa om att Myrqvist lanserade en helt ny kollektion av loafers för våren. Idag kan vi presentera en ännu större nyhet rörande varumärket. Man introducerar för första gången en Made to Order-service där man som kund fritt...Read More »

5 favoriter från Bukowskis Important Watches

ShareImorgon går Bukowskis premiumauktion för klockor av stapeln. Den heter Important Watches och för vårens version av den prestigefulla auktionen hittar vi en rad riktigt spännande objekt. Vi har valt ut några personliga favoriter från företagets katalog....Read More »

Older Entries »

Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!