Mode

Share


Fredagsinspiration - Suede Shearling

ShareVi gör ett lite ledigare avstamp i veckans fredagsinspiration där valet föll på en mörkbrun mockajacka med shearlingkrage. Till detta har vi valt klassiska selvedgejeans, benvit polotröja och gedigna kängor.Read More »

7 x Small Leather Goods

ShareEtt inslag i den manliga garderoben och i utbudet hos i princip alla tillverkare man lätt glömmer av är alla små läderaccessoarer. Det kan röra sig om allt från praktiska plånböcker till onödiga men eleganta cigarrfodral eller nyckelringar. VI har idag...Read More »

Den perfekta skogarderoben

ShareFörra veckan publicerade vi en artikel med vad den enligt oss perfekta skjortgarderoben innehåller. Responsen från er läsare var väldigt positiv så därför har vi valt att spinna vidare på detta koncept i en artikelserie där vi fokuserar på en rad olika...Read More »

Våren 2019 från Brunello Cucinelli

ShareVårens kollektionen flödar in i butikerna och idag är det dags att titta närmare på säsongens kollektion från Brunello Cucinelli. En kollektion som brukar dela våra läsare i två led där man antingen älskar eller hatar den signifikativa styling som före...Read More »

Fråga Manolo - Vilka tre plagg bör man först investera i?

ShareFråga Manolo är tillbaka och idag tar vi upp en fråga som vi fått från er läsare. Den handlar om vilka basplagg man först bör investera i. Vi har gått till botten med hur vi själva ser på frågan och med hjälp av bilder från fotograf Ted Olsson försökt ...Read More »

Fredagsinspiration - Pre Spring

ShareÄven om temperaturen varit närmast rekordlåg senaste veckan har vi valt att tillägna veckans fredagsinspiration till de ljusare och varmare tider vi har framför oss. Vi har därför valt lediga loafers i mocka, ljusa manchesterbyxor och inte minst en luf...Read More »

Högflygande klassiker - 7 x pilotklockor

ShareFå kategorier har haft större inverkan på klockindustrin än flygning. Tillsammans med motorsport och dykning utgör klockor anpassade för piloter den heliga treenheten av sportklockor. Vi har idag valt ut 7 modeller av klassiska pilotklockor som alla va...Read More »

5 stilfulla sätt att hantera snöslasket

ShareVeckan som varit har åtminstone i Stockholm dominerats av vägar och trottoarer fyllda till bredd med snö och slask. Den här delen av året är kanske den svåraste när man vill klä sig elegant då funktion och estetik inte alltid går hand i hand. Vi har li...Read More »

Den perfekta skjortgarderoben

ShareVi får många frågor kring hur man bör tänka när man skall bygga upp sin personliga garderob. Ett av de mest grundläggande plaggen för den manliga garderoben är skjortan som kan vara en grundsten i en såväl ledig som dressad garderob. Vi har idag valt u...Read More »

Ralph Lauren Spring/Summer 2019

ShareVi fortsätter vår bevakning av det klassiska herrmodets vårkollektioner och har denna vecka kommit till mannen som personifierar den amerikanska drömmen. Vi talar såklart om Ralph Lauren och i detta fall hans spjutspetskollektion Purple Label.Read More »

Older Entries »

Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!