Träning

Share

Dufberg och Flinkenberg: ”Man behöver inte vara strikt för att hålla vikten”

ShareI dessa tider greppar många efter quickfixes och tror att radikala förändringar är det som ger resultat för hälsan. Med sin nya bok ”Ditt livs form – med 80/20-metoden”, vill journalisten Charlotta Flinkenberg och fitnessprofilen Sabina Dufberg visa a...Read More »

När storleken spelar roll – för förbränningen

ShareStora muskler kräver mycket energi – även under vila. Så vill du öka din energiförbrukning och få din kropp att bränna fler kalorier – dygnet runt – finns det ett knep du bör känna till. Enkelt summerat lyder knepet: Öka din muskelmassa i rumpa och l...Read More »

När storleken spelar roll – för förbränningen

ShareStora muskler kräver mycket energi – även under vila. Så vill du öka din energiförbrukning och få din kropp att bränna fler kalorier – dygnet runt – finns det ett knep du bör känna till. Enkelt summerat lyder knepet: Öka din muskelmassa i rumpa och l...Read More »

Disciplin – behövs det?

Share Så här års har säkert flera av er hunnit bryta era nyårslöften. Livsstilsförändringar är ju ofta lättare sagt än gjort. Åtminstone de som kräver en viljeinsats. När det gäller viljans betydelse för viktminskning och andra mål, hade vi tjockisar i Bigg...Read More »

Löpning – en av de mest effektiva träningsformer som finns

ShareFunderat på att börja jogga men inte kommit till skott? Dags att tänka om. Att springa ger mängder av hälsofördelar – och blir efter en tid dessutom kul. Hävdar i alla fall löparna själva. "Ja, det stämmer. Ge det lite tid bara. Snart kommer du att l...Read More »

Smygträna i köket – fyra enkla övningar

ShareTräna i hemmet utan att ens bli svettig och ändå bygga muskler, låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, Leila Söderholm som skrivit boken "Smygträna" Delar med sig av några övningar ur boken som passar bra att göra i köket. Och lovar att ...Read More »

Så hittade Emre en hållbar kost

Share Emre hade kämpat i åratal för att gå ner i vikt, utan att hitta en hållbar lösning. Han sprang regelbundet, men upptäckte att förhållningssättet ”gör av med mer kalorier än du äter” inte fungerade för honom. Så hittade han ketogen kost oc...Read More »

Våra bästa videor om träning

Share Efter en härlig jul- och nyårsledighet är det många som vill kickstarta träningssäsongen och ta nya tag. Vi har samlat våra populäraste videor om träning här:   1"Vi är inte gjorda för att vara kroniskt sjuka"25:54Vilken form av träning är den ...Read More »

Kroppsviktsträning för nybörjare

Share 1 visningarDet betonas ofta att träning är en avgörande del av en hälsosam livsstil. Vilken typ av hälsofördelar kan du förvänta dig? Vilken form av träning är den mest effektiva? Och kan man träna på ett billigt och hållbart sätt – utan att behöva an...Read More »

Mjukstarta året med Leila att smygträna med Leila

ShareDet är lätt att tro att vi tränar mer än vad vi gör men klyftan mellan de som tränar mycket och de som inte rör sig alls ökar år för år. Och studier visar att vi rör oss för lite. Men Leila Söderholm vet råd, enligt henne skulle de flesta tjäna på att ...Read More »

Older Entries »
Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!